Florentino Pérez i Joan Laporta, d'esquena a la llotja del Madrid-Barça del passat 21 d'abril
Florentino Pérez i Joan Laporta, d'esquena a la llotja del Madrid-Barça del passat 21 d'abril (EFE)
barça

No hi haurà dinar de directives entre Florentino Pérez i Joan Laporta previ al Madrid - Barça

En l'últim duel al Bernabéu, just abans de Sant Jordi, els dos presidents sí que van compartir taula

Dissabte no hi haurà dinar de directives entre Florentino Pérez i Joan Laporta amb motiu del Madrid-Barça, previst per a les 21.00. L'atapeïda agenda de reunions i compromisos de l'expedició barcelonista hauria dificultat la celebració de la protocol·lària trobada. Una versió oficial que també es pot interpretar com un símptoma que les relacions institucionals entre el FC Barcelona i Reial Madrid continuen sense discórrer pel carril de la plena normalitat.

Després de l'absència de Florentino al clàssic de Montjuïc de la passada temporada, molest amb una piulada contra Vinícius del directiu blaugrana Mikel Camps, semblava que la situació s'havia reconduït en el partit de la segona volta. En l'últim duel al Bernabéu, el 21 d'abril, els dos presidents van compartir taula en un aclamat restaurant madrileny.

El gest de reprendre el dinar va ser llegit en clau diplomàtica, com la millor manera d'escenificar el projecte comú de la Superlliga i enterrar la fredor instal·lada per l'acusació particular blanca en el cas Negreira o les referències de Laporta al "madridisme sociològic". L'endemà, però, tornaven les tibantors quan el màxim dirigent culer demanava la repetició del partit pel gol fantasma de Lamine Yamal.

Florentino Pérez i Joan Laporta amb Bernd Reichart, CEO de la Superlliga
Florentino Pérez i Joan Laporta amb Bernd Reichart, CEO de la Superlliga (Europa Press)

Fonts del Barça treuen ferro a la no celebració de l'àpat i emplacen la directiva del Madrid a veure's en el partit de tornada.

Penes i alegries en la segona etapa de Laporta al Bernabéu

La pancarta del "Ganes de tornar-vos a veure", desplegada a pocs carrers del Santiago Bernabéu, va impulsar Joan Laporta en les eleccions del 2021. Des d'aleshores, el president blaugrana ha pogut visitar l'estadi blanc fins a quatre ocasions i experimentar penes, com les últimes dues derrotes en Lliga, i algunes alegries, en especial el 0-4 amb què va "redebutar" a la llotja de la Castellana.

ARXIVAT A:
El ClàssicLaporta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut