Pogba en un partit d'aquest curs 23-24

Nou revés a la Juventus: Paul Pogba dona positiu en testosterona

Després de viure la temporada passada a la infermeria, el migcampista francès podria ara quedar inhabilitat per dopatge
Redacció Esport3 Actualitzat

Mals temps per a la Juventus. La Vecchia Signora viu un dels moments més grisos dels seus més de 125 anys d'història. Apartada de la competició europea per alterar el valor real dels seus futbolistes, veu ara com un dels seus referents és notícia per donar positiu en un control antidopatge. Es tracta del francès Paul Pogba, que, segons informa l'agència de notícies italiana ANSA, ha excedit els nivells permesos de testosterona.

El centrecampista de la Juve va ser sotmès al control al final del primer partit de la Serie A 23-24, l'estrena contra l'Udinese, amb resultat final de 3-0 per als torinesos. Malgrat no disputar ni un minut, el campió del món a Rússia 2018 va ser requerit per passar el control, en què va donar positiu.

Els efectes de la testosterona i la sanció a què s'exposa

A l'ex del Manchester United se li van detectar restes de testostena, una hormona que el cos produeix de forma natural, però que pot utilitzar-se com a dopatge, ja que augmenta la massa muscular, atorgant un extra de força i resistència.

Després de viure la temporada passada a la infermeria i haver mantingut un rol residual en el present curs, el migcampista francès s'enfrontarà a una inhabilitació que podria arribar als dos anys, ampliables a quatre si es demostra que tenia intenció de dopar-se. De moment, queda suspès cautelarment i disposa de tres dies per sol·licitar una contraanàlisi.

Als seus 30 anys, Pogba fa temps que ha deixat de ser notícia pels seus mèrits esportius: lesions continuades, impuntualitat, extorsió del seu propi germà...

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut