David López ha estat dos mesos de baixa per una lesió al turmell (Girona FC)

Nou revés important per al Girona en forma de lesions: perd dos centrals titulars

Eric Garcia i David López, dos centrals titulars, s'han lesionat en un mal dia contra el Celta
Redacció Esport3 Actualitzat

Primer revés significatiu per al Girona de Míchel. Eric Garcia i David López, dos centrals titulars, s'han lesionat en un partit complicat contra el Celta de Vigo.

El jugador cedit pel Barça ha estat baixa d'última hora per problemes físics abans del partit. Eric ni tan sols ha estat a la banqueta durant el partit. Això ha obligat Míchel a canviar el sistema i ha tornat a la defensa de quatre jugadors amb Miguel Gutiérrez, Blind, David López i Arnau Martínez.

El partit no era còmode per al Girona, però s'ha complicat encara més abans de la mitja part. David López s'ha posat la mà a la part posterior de la caixa i ha demanat el canvi. Tot indica que un dels líders del Girona pateix una lesió muscular a la zona de l'adductor. Blind i Juanpe han estat els centrals gironins que han quedat al camp.

No tot han estat males notícies en el capítol de lesionats. Tsygankov ha reaparegut després de la seva lesió i ha jugat uns minuts en el tram decisiu del partit. El Girona ha acabat amb regust i un gol de Yangel Herrera li ha donat la victòria als de Míchel.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut