Barça

Nova diana de Pedri: a qui dedica els gols posant-se les ulleres?

El canari ha fet contra el Celta el segon gol de la setmana, però el primer que puja al marcador. Aquest diumenge, a més, la celebració ha estat doble

Redacció Esport3Actualitzat

La màgia de Pedri ha tornat a aparèixer al Camp Nou. El canari ha obert el marcador contra el Celta, i d'aquesta manera ha fet el segon gol de la setmana, però el primer que puja al marcador després que l'àrbitre de VAR de l'Inter de Milà-Barça, el controvertit Pol van Boekel, decidís anul·lar-li el que va fer a la Champions per mans prèvies d'Ansu Fati.

Tant aquest diumenge com dimarts passat, el Golden Boy 2021 va celebrar la diana format unes ulleres amb les mans, una dedicatòria cap al seu pare que va començar a fer a la tercera jornada, quan també va marcar contra el Valladolid a l'estadi. Porta dos gols aquest curs. El passat, per cert, després d'anotar ensenyava la llengua.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pedri González (@pedri)

Dedicatòria per Koundé

A més a més, de tornada cap al seu camp, Pedri ha tingut temps de fer una dedicatòria extra per a Jules Kounde, un missatge d'ànim al seu company que encara l'últim tram de la seva recuperació. Pedri ha il·lustrat el gest de la serp amb els braços, la celebració "Black Mamba" amb què el francès celebra els gols en honor d'un dels seus ídols, Kobe Bryant.

Pedri, un mag que hi veu molt clar i que a la primera part ha deixat una jugada d'aquelles que posen dempeus el Camp Nou: 

Torna a veure el gol de Pedri al Barça-Celta (1-0) 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut