Omar durant un entrenament

Omar El Hilali: "Els dubtes amb l'Espanyol potser els té la gent; nosaltres, no."

El lateral està del tot convençut del retorn de l'Espanyol a Primera
Redacció Esport3 Actualitzat

Missatge ferm des del vestidor de l'Espanyol. Toca fer-lo cada cop que hi ha una ensopegada... I l'empat a casa contra l'Osca no n'ha estat cap excepció. Omar El Hilali ha fet de portaveu del vestidor just abans de visitar l'Alcorcón i La Romareda: el grup creu en el retorn a Primera.

"Al vestidor no hi tenim cap dubte. Els dubtes, potser les tindrà la gent. Però sabem quin és l'objectiu i treballem cada dia per acostar-nos-hi. Nosaltres confiem al 100% en aquest ascens, però hem d'anar partit a partit. Entenc l'ansietat de la gent: voldrien veure'ns primers i guanyant tots els partits... Però la Segona no és així."

Prou que ho està patint l'Espanyol, que fora de casa sembla un altre. Excepte el miracle d'Eibar, l'equip de Ramis no s'acaba de trobar de gust lluny de Cornellà - El Prat. L'estadística ho diu tot: 6 punts de 30 possibles:

"Cada partit busquem els tres punts i ara no serà diferent. Estem enfocats en el duel de Santo Domingo. L'Alcorcón s'hi juga molt, però nosaltres sortirem a guanyar des del minut 1, és el que vol el míster. Amb aquest sistema estem més protegits darrere i hi estem a mort."

El jugador de Santa Eulàlia ha insistit en la idea que professionals i afició facin junts aquest camí cap a Primera.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut