Gerard Piqué durant la xerrada amb Ibai Llanos

Gerard Piqué: "Les sensacions des de l'inici de temporada no van ser les millors"

El ja exjugador del Barça ha explicat com serà el seu projecte més pròxim on ha destacat que tindrà el rol de Javier Tebas
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Gerard Piqué

Gerard Piqué ha viscut una última setmana frenètica. El català ha passat del vídeo de la seva retirada a l'expulsió per protestar a El Sadar, després de l'emotiu comiat al Camp Nou. Tot plegat, en menys de set dies. Ara, però, ja podem parlar de Piqué com a exjugador del Barça i com a exfutbolista.

Només un dia després de la victòria del FC Barcelona contra l'Osasuna, Gerard Piqué ha fet la seva primera "entrevista" al canal de Twitch de l'streamer Ibai Llanos

El barceloní ha explicat perquè va decidir retirar-se ara abans de l'aturada del Mundial:

"Vaig començar la temporada amb una reunió amb Xavi en què em va transmetre que ho tindria difícil. Les sensacions des de l'inici de temporada no van ser les millors.  L'aturada m'ha servit per prendre la decisió"

I ha donat detalls sobre què vol dir amb aquestes 'males sensacions':

"Vaig haver d'entrenar amb els companys després de dos partits on no vaig jugar, i em vaig sentir desubicat".

I en concret va parlar del dia del Barça- Elx, el 17 de setembre.

La tria del moment de la retirada

Preguntat de perquè havia triat l'aturada del Mundial per anunciar el seu comiat va confessar

"Vaig tardar una mica més en anunciar la retirada per les lesions que hi havia en la meva posició.Sentia que no podia deixar l'equip en aquell moment i em vaig donar l'aturada mundialista com a data límit."

I sobre si els seus sentiments d'abandonar el futbol ha dit:

"Pensava que quan em retirés estaria trist, però és al contrari, estic molt feliç perquè he tingut una retirada molt bona. M'he sentit un privilegiat tota la meva vida."

El seu pròxim projecte

Piqué també ha detallat quin serà el seu projecte més pròxim, un esdeveniment que comptarà amb la presència de diferents streamers i que es presentarà per Twitch.

"Serà un projecte molt gran en què portem molt de temps treballant. Involucra streamers i està relacionat amb un esport que coneixem tots, però no està relacionat amb el Mundial."

"Un esdeveniment en què jo tindré un rol somniat: el rol de Javer Tebas. No votaré VOX per això."

El comiat al Camp Nou

L'excentral del Barça ha valorat també el seu adeu al Camp Nou davant els seus aficionats:

"Va ser molt especial, no li havia donat tanta importància fins que ho vaig viure"

Per afegir:

"Sempre m'he sentit molt estimat per tota la gent del Barça. Potser perquè soc dels que més m'he apropat als aficionats. Els futbolistes en general estem molt distanciats dels seguidors i hauriem de buscar la solució per apropar-nos més a ells."

Els insults a Gil Manzano

"A la mitja part, després d'un arbitratge que ens va perjudicar, vaig anar a parlar amb l'àrbitre, però no el vaig insultar. Li vaig dir "sempre ets el mateix" i ell m'expulsa"

"Quan vaig entrar al vestidor un company va proferir els insults i l'àrbitre que ho devia sentir des del seu vestidor, va escriure a l'acta que ho havia dit jo"

"Des de fora, sembla una cosa molt diferent"

El futbol "obsolet" i la Superlliga

"És evident que les noves generacions no tenen tant interès en el futbol i no aguanten 90' mirant un partit. Això ho veig en el meu fill Milan, que li encanta el futbol, però durant el partit fa altres coses perquè no aguanta."

"Crec que hem de buscar alternatives, però no crec que la Superlliga sigui la solució. Jo admiro a Florentino Pérez com a empresari, però en la presentació de la Superlliga es va equivocar i em va sorprendre que vingués d'algú com ell."

"S'han de buscar alternatives i noves normes per atraure aficionats joves. El producte està obsolet. S'ha de buscar quelcom excitant per als joves."

"Jo faria canvis molt radicals i no agradarien. Per exemple, si un partit va a la pròrroga la gent vol veure coses diferents. A mi decidir una final d'un Mundial, per exemple, als penals em sembla..."

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut