Edu Expósito, en un partit de l'Espanyol

Operat amb èxit Edu Expósito, baixa la resta de temporada

El migcampista blanc-i-blau es va trencar el lligament encreuat anterior en els primers minuts del partit a Elda
Redacció Esport3 Actualitzat

L'Espanyol perd una peça important en l'intent de tornar a Primera. Tal com ha informat el club, Edu Expósito, estarà entre 8 i 9 mesos de baixa després d'haver estat operat amb èxit del genoll dret. Es perd el que resta de temporada i l'arrencada de la vinent.

El migcampista blanc-i-blau es va trencar el lligament encreuat anterior en els primers minuts del compromís del passat diumenge a Elda, la derrota que ha acabat de posar en el punt de mira el tècnic Ramis i el director esportiu Garagarza.

Primer moviment: el retorn de Rubén Sánchez

La primera reacció del club a aquesta baixa de llarga durada és cancel·lar la cessió de Rubén Sánchez al Mirandés, tot i que el futbolista format al planter perico té un perfil de jugador més defensiu i de banda que no pas Expósito.

Rubén Sánchez, fotografiat amb la samarreta del Mirandés

Keidi Bare, Gragera i Pol Lozano semblen altres noms cridats a repartir-se els minuts que no podrà disputar el jugador de Cubelles.

"Obrigado, Ramon!"

En la direcció contrària, l'Espanyol ha comunicat dimecres que el lateral brasiler Ramon Ramos finalitza la seva cessió com a blanc-i-blau i tornarà al seu club propietari, l'Olympiakos grec. Ramos va començar jugant de forma intermitent amb Luis García però les seves aparicions han anat minvant a mesura que avançava el curs. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut