Pablo Torre en una imatge d'arxiu (@realracingclub)

Pablo Torre s'acomiada del Racing: "Casa meva i el club de la meva vida"

Torre ha publicat un vídeo a les xarxes socials per refermar el seu racinguisme encara que ara marxi "a un dels clubs més grans del món". El jugador de Soto de la Marina va firmar pel Barça fins al 2026
Redacció Esport3 Actualitzat

El jove mitjapunta de 19 anys Pablo Torre, que la temporada que ve s'incorporarà al FC Barcelona, ha publicat avui un vídeo de comiat del Racing, "el club de la seva vida". Torre, fill del llegendari jugador càntabre Esteban Torre, hi assegura: "Encara que vagi a un dels clubs més grans del món, sé que el Racing sempre estarà amb mi".

Pablo Torre ha tancat la seva darrera temporada a Primera RFEF amb deu gols i deu assistències en trenta-dos partits de Lliga. Torre, en una conversa amb el tiktoker Adri Contreras, va reconèixer que el Reial Madrid va oferir més diners per ell, però que el fet que Xavi Hernández li exposés cara a cara el seu projecte va ser determinant perquè fitxés pel Barça.

El Barça ha de pagar cinc milions d'euros pel traspàs de Pablo Torre, però s'ha compromès amb el Racing a pagar un milió suplementari per cada deu partits en què el migcampista disputi més de quaranta-cinc minuts amb el primer equip, segons va anunciar el club càntabre. Torre ha firmat pel Barça fins al 2026 i el 4 de juliol es posarà a les ordres del tècnic de Terrassa per realitzar la pretemporada amb el primer equip.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut