EFE/Raúl Caro (EFE/Raúl Caro)

Pas enrere del Sevilla a la Champions en perdre a casa contra el Lilla (1-2)

Els de Lopetegui passen a ser cuers de grup i hauran de guanyar el que els queda
Víctor Patsi Actualitzat

Jornada europea per oblidar del Sevilla. La seva derrota (1-2) combinada amb la victòria del Wolfsburg (2-1) ha dinamitat el Grup G. Els de Lopetegui han passat d'anar segons a últims de grup. Els andalusos continuen depenent d'ells mateixos, però s'ho jugaran tot en les dues últimes jornades contra el Wolfsburg (casa) i el Salzburg (fora), on hauran de sumar els 6 punts.

Els de Lopetegui s'han avançat amb un gol de Lucas Ocampos en el minut 15, però han regalat l'empat amb un penal absurd de Thomas Delaney a Jonathan Bamba. Revisat pel VAR i avalat per l'àrbitre, el penal ha anat a missa. Jonathan David ha transformat la pena màxima just abans del descans i el segon gol del Lilla (Jonathan Koné) en el 6' de la represa ha deixat KO al Sevilla. Amb més cor que futbol, l'ansietat ha bloquejat els andalusos fins al punt de no tenir cap opció per empatar.

En el duel entre el Wolfsburg i el Salzburg, els alemanys han donat la sorpresa en apuntar-se la primera victòria en quatre jornades contra el líder Salzburg. Ridle Baku (2') i Lukas Nmecha (60') han marcat per al renascut conjunt alemany amb entrenador nou, i Maximilian Wöber (30') ha fet el gol dels austríacs, que veuen amenaçada l'opció d'acabar primers. Entre el primer i l'últim només 4 punts de diferència.