Gavi no es vol moure de Barcelona, on va arribar amb 11 anys (FCB )

Pas imprescindible per a la renovació de Gavi: De la Peña rep l'oferta oficial

L'agent i el club podrien reunir-se aviat per avançar definitivament en l'acord econòmic que asseguri la continuïtat de l'andalús
Redacció Esport3 Actualitzat

La renovació de Pablo Martín Páez Gavira, Gavi, pel FC Barcelona, s'està cuinant a foc lent, però en les últimes hores hem sabut que s'ha fet un pas imprescindible per avançar cap a la signatura. L'agent del futbolista, Iván de la Peña, ha rebut la proposta oficial per escrit de part del club blaugrana i d'aquesta manera s'ha desfet un nus que preocupava les dues parts.

L'última setmana de maig Joan Laporta va encendre les alarmes mostrant-se decebut per la tardança de l'entorn del jugador a l'hora de donar una resposta a l'oferta, mentre que Lo Pelat va respondre dient que feia "15 dies que esperaven l'esborrany".

No es descarta que el representant i el club es reuneixin aviat per avançar definitivament en una continuïtat que el jugador de 17 anys és qui més desitja, fins al punt que hauria rebutjat una suculent oferta del Liverpool anglès.

La història de la renovació de Gavi, amb contracte fins al juny del 2023, va començar al desembre, quan el Barça va adreçar-li una primera proposta que va ser rebutjada per l'agent càntabre. La diferència de postures entre totes dues parts sempre ha estat condicionada per la situació econòmica del Barça, marcada per un context de crisi que, com ha repetit Laporta, els impedeix fer "bogeries" per ningú, i el convenciment de l'entorn del jugador que Gavi ja no és cap promesa, sinó una realitat consolidada.

Aquest dilluns, un culer il·lustre com el tècnic del Manchester City, Pep Guardiola, ha verbalitzat quina és la voluntat de molts barcelonistes sobre aquest tema.

Manté el nivell amb la selecció espanyola

El bon rendiment de Gavi es manté a la selecció espanyola, amb qui porta dos partits sent el millor del combinat de Luis Enrique. Aquest curs el jove migcampista ha disputat un total de 47 partits amb el Barça en la temporada del seu debut. Una peça clau del projecte de present i futur blaugrana que, igual que va passar amb el central Araujo, pot estar a punt de quedar blindada.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut