Pau Cubarsí, a la convocatòria del Barça amb 16 anys

Pau Cubarsí, de 16 anys, novetat a la convocatòria del Barça

Xavi crida el juvenil per pal·liar les baixes en defensa. El Girona afronta el derbi amb 7 baixes, inclosa la de Pablo Torre, per la "clàusula de la por"
Redacció Esport3 Actualitzat

En els més de dos anys al capdavant del Barça, Xavi Hernández ha demostrat que no li tremola el pols si ha de recórrer a jugadors joves. I fins ara li han donat resultats, com en el cas de Lamine Yamal, ja en dinàmica del primer equip, o de Marc Guiu, quan el va necessitar puntualment per la falla de davanters.

Ara, el primer equip té carències defensives per les baixes d'Iñigo Martínez i de Marcos Alonso, i el tècnic blaugrana no ha dubtat a convocar Pau Cubarsí, que amb 16 anys ha passat al davant de jugadors més "fets" com Mikayil Faye o Mbacke, centrals senegalesos del Barça Atlètic.  

 

Cubarsí ja havia estat convocat anteriorment, però no ha debutat encara amb el primer equip. Originari de l'Estanyol, al municipi de Bescanó (Gironès), va passar pel futbol formatiu del Girona abans de recalar al futbol base blaugrana. Internacional sub-17, se li augura un gran futur si manté la seva progressió.

Marcos Alonso no fa net

El Barça ha comunicat la baixa de Marcos Alonso amb problemes de lumbàlgia, sense precisar l'abast de la lesió ni un període aproximat de baixa.

El Girona, sense novetats i amb 7 baixes

Pel que fa al Girona, no recupera cap jugador per al derbi. Míchel compta amb 7 baixes. El més enyorat és un fix per al tècnic com Yangel Herrera, però també estan lesionats Toni Villa, Borja Garcia, Artero, Jastin i Joel Roca. A la llista de baixes s'hi suma Pablo Torre, que per clàusula de contracte de la cessió del Barça no pot jugar contra l'equip blaugrana.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut