Ara, Paula Badosa és la número 27 del món
Ara, Paula Badosa és la número 27 del món (Reuters)
Tenis

Paula Badosa, a cor obert just abans de l'inici del US Open

La begurenca confessa que va arribar a tocar fons, però que ha superat la situació i ara està jugant a un bon nivell

Jordi RobirosaActualitzat

En una entrevista concedida al programa "El Larguero" de la Cadena SER, Paula Badosa s'ha sincerat i ha parlat de quan va tocar fons, en què va passar de ser la número 2 del món a la 139, fins ara, en què s'ha recuperat notablement i ara mateix ocupa el número 27. La tenista catalana arriba en bona forma al US Open que està a punt de començar.

"Després del torneig de Madrid estava devastada, l'esquena no em responia i jugava amb dolor. Però em considero forta i a partir de l'endemà em vaig posar a treballar per millorar, vaig buscar l'ajuda de diverses persones perquè jo sabia que, si controlava el dolor, podria tornar a guanyar." 

Badosa es va animant...

"Ara estic jugant molt bé. Guanyo molts partits, però el millor és veure la manera com els guanyo. Hi ha dies que em llevo i em fa mal tot, però sé que si ho treballo ho tinc controlat."

Enrere queden els temps en què la catalana deia que signaria poder jugar cinc o sis anys més.

"Tot i que el dolor no desapareixia el que jo no volia era operar-me i haver de parar un any. Just abans de Roland Garros em vaig infiltrar i ja no ho he hagut de fer més i ara estic molt bé. El US Open? No m'atreveixo a dir res; mai no he passat de segona ronda i sempre havia pensat que les pistes ràpides no m'anaven bé, però ja quan vaig arribar a Washington vaig decidir que no em queixaria més i m'adaptaria a les circumstàncies. I m'ha anat bé."

Paula Badosa responia des de Nova York, on viu un parell de dies de descans. Nova York és una ciutat atractiva, però a l'estiu, segurament, a Begur s'hi està millor. Aquesta és una bona pregunta que el periodista no va parar esment de fer: una pena.


Mira l'entrevista completa

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut