Paula Badosa ha abandonat a Ningbo (Reuters)
Tenis

Paula Badosa abandona en la semifinal del torneig de Ningbo

La tenista empordanesa no ha pogut sobreposar-se a les molèsties físiques després de perdre el primer set (6-4) davant Daria Kasatkina

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa no ha pogut classificar-se per a la final del torneig de Ningbo, a la Xina, el penúltim torneig WTA 500 de la temporada. La tenista catalana ha abandonat per molèsties físiques el partit de semifinals, que disputava contra Daria Kasatkina. En el moment de l'abandonament, la tenista russa s'havia adjudicat el primer set (6-4). 

La pluja ha fet que el partit comencés amb dues hores i mitja de retard i que, un cop iniciat, s'hagués d'interrompre dues vegades. Badosa no s'ha trobat bé a la pista i, prova d'això, és que ha comès cinc dobles faltes al primer set. Durant el joc, ha demanat l'assistència del servei mèdic del circuit i s'ha fet mesurar la pressió arterial abans d'abandonar.  

Badosa està fent un segon semestre del 2024 notable, que l'ha portat del lloc 141 del rànquing WTA al mes de maig fins al 14è lloc que ocupa en l'actualitat. Però també està acusant el desgast de la campanya: ja va abandonar el passat torneig de Wuhan, fa dues setmanes, per una gastroenteritis.   

L'eliminació a les semifinals de Ningbo implica que Badosa ha perdut ja les opcions que tenia d'anar a les WTA Finals de Riyadh com a suplent. La jugadora de Begur estè inscrita per a l'últim torneig de la temporada, el de Tòquio, però falta veure si estarà recuperada a temps. 

Curiosament, la segona semifinal també s'ha resolt sense completar el partit. La txeca Karolína Muchová ha abandonat per molèsties al maluc quan anava perdent (6-2 i 1-0) contra Mirra Andreeva i ha propiciat una final completament russa.  
 


 

Anar al contingut