Paula Badosa s'exhibeix a Pequin
Paula Badosa s'exhibeix a Pequin
Tenis

Paula Badosa s'exhibeix a Pequín i ja és als quarts de final

La tenista catalana supera amb una gran exhibició la número 3 mundial, la nord-americana Jessica Pegula, per un clar 6 a 4 i 6 a 0

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa continua imparable. Aquest dimarts ha demostrat que el seu nivell no para de créixer. Ho ha patit la nord-americana Jessica Pegula, que ha vist com la begurenca li passava per sobre i la derrotava per un concloent 6 a 4 i 6 a 0. Amb aquesta victòria, Badosa s'assegura pujar fins al lloc 16 del rànquing mundial. Aquesta setmana és la 19.

En els quarts de final s'enfrontarà a la gran revelació del torneig, la veterana xinesa de 35 anys Shuai Zhang. Zhang, que portava 24 derrotes consecutives fins que ha arribat a Pequín, és al lloc 595 del món. L'actuació fins ara al seu país li assegura pujar fins al 286, un ascens espectacular de més de 300 llocs.


Alcaraz, a la final, novament contra Sinner

El murcià Carlos Alcaraz ja s'ha classificat per a la final masculina. S'ha desfet del rus Daniïl Medvédev per 7 a 5 i 6 a 3 en les semifinals, una victòria que li permetrà pujar un lloc al rànquing mundial. Ara serà el 2. Serà la cinquena final que Alcaraz jugarà aquest any després d'haver guanyat les d'Indian Wells, Roland Garros i Wimbledon i haver perdut la dels Jocs Olímpics. 

S'enfrontarà a l'italià Jannik Sinner, número 1 del món, que ha vençut per 6 a 3 i 7 a 6 el xinès Yonchaokete Bu, 96è del rànquing mundial.

Anar al contingut