Imatge de Paula Badosa durant l'Open de Pequín (EFE)
Tenis

Les disculpes de Paula Badosa, acusada de racisme per una fotografia a Instagram

Una broma de la tenista simulant tenir ulls esquinçats provoca la indignació d'alguns aficionats

Redacció Esport3Actualitzat

L'aventura per terres xineses de Paula Badosa no ha acabat de la millor manera. La tenista de Begur ha estat acusada de racista per una polèmica fotografia on surt estirant-se els ulls amb uns bastonets xinesos. La imatge, que ja ha estat retirada, la va penjar l'entrenador de la catalana, Pol Toledo, a Instagram

 

La imatge d'Instagram de Pol Toledo, ja retirada (@pol.toledo)

La tenista de 26 anys, veient l'enrenou generat a les xarxes, s'ha disculpat després amb un comentari a la mateixa publicació.

"Si us plau, no us ho prengueu així. No pensava que s'interpretaria així, no estàvem imitant la gent asiàtica."

La número 15 del món afegia en la seva resposta que "només estava jugant amb la cara i les arrugues".

La fotografia ja rondava per les xarxes i l'enrenou va començar a créixer. A alguns usuaris no els va agradar la resposta a Instagram i Badosa va tornar a contestar, aquest cop, per X:

"Ei, nois, ho sento molt. No sabia que això era ofensiu pel que fa al racisme. Error meu. Assumeixo tota la responsabilitat. Aquests errors em faran aprendre perquè no em passi la pròxima vegada. Espero que ho entengueu.... Us estimo a tots!"

Després de perdre contra Coco Gauff i quedar-se a les portes de les finals de l'Open de Pequín, Badosa havia de debutar aquest migdia al torneig de Wuhan contra Ajla Tomljanovic. Però la begurenca s'ha retirat una hora abans per gastroenteritis.

 

Anar al contingut