Pautasso, donant instruccions al 2014 quan era tècnic al Barça
Pautasso, donant instruccions al 2014 quan era tècnic al Barça (EFE)
Cas Negreira

Pautasso, ajudant del Tata al Barça: "No rebíem els informes arbitrals"

Ernesto Valverde es va expressar en el mateix sentit dissabte passat en referència a la seva etapa com a entrenador blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Pautasso, qui va ser segon de Tata Martino en la seva època al Barça, ha parlat del cas Negreira. El tècnic argentí ha assegurat que si el Barça feia pagaments per obtenir informes arbitrals, a ells no els en va arribar mai cap, segons publica aquest dimarts El Confidencial.

En declaracions al rotatiu, Pautasso deixa clar que no té cap constància de la suposada feina que feia Negreira per al club blaugrana:

"Per part meva, desconeixement total. És la primera vegada que sento això què em dius."

En aquest sentit, les declaracions de Pautasso coincideixen amb les de Valverde fa uns dies, en què assegurava que no tenia constància d'aquests informes quan era entrenador del Barça.

Avui el cas Negreira també ha estat notícia perquè El Español ha publicat la notícia que l'exàrbitre ha presentat un informe a la Fiscalia segons el qual pateix un principi d'Alzheimer, circumstància que l'eximiria de declarar i, fins i tot, de tenir responsabilitats penals, depenent del grau de la malaltia.

ARXIVAT A:
CAS NEGREIRA
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut