Pecco Bagnaia s'ha imposat al circuit de Buriram i no renuncia al seu tercer Mundial (EFE)

Pecco Bagnaia aprofita la caiguda de Marc Márquez per posar pebre al Mundial

El pilot italià s'imposa al Gran Premi de Tailàndia i redueix el desavantatge respecte al líder del Mundial, Jorge Martín
Redacció Esport3 Actualitzat

A falta de dues curses per al final del Mundial de MotoGP, tot està en l'aire entre l'aspirant, Jorge Martín, i el campió, Pecco Bagnaia. El pilot torinès s'ha imposat al Gran Premi de Tailàndia i ha reduït a 17 punts el desavantatge amb el madrileny, que busca el seu primer títol a la màxima categoria. 

El que està clar és que serà definitivament una lluita entre dos perquè Marc Márquez, que ha caigut quan lluitava pel lideratge, ja no té matemàticament opcions de ser campió del món en trobar-se a 97 punts del líder.

El pilot de Cervera, com en moltes altres curses, ha estat el gran animador de la prova, el més incisiu. Després de la bona sortida de Martín i Bagnaia, el madrileny ha perdut pistonada amb un parell de passades de frenada que ha aprofitat a la perfecció Pecco Bagnaia. Márquez, tercer en discòrdia, ha anat retallant temps respecte al líder i ha provat l'avançament fins en dues ocasions. Però a falta de 13 voltes per al final, la seva moto se n'ha anat per terra sobre l'asfalt moll. Márquez ha pogut acabar la cursa i rescatar 3 punts acabant en el 13è lloc després d'un toc amb Joan Mir. 

Pedro Acosta ha ocupat el tercer lloc del podi darrere de Bagnaia i Martín després d'una impressionant lluita final amb Jack Miller. El pilot català més ben classificat ha estat Maverick Viñales, setè. Aleix Espargaró s'ha classificat novè, Àlex Márquez, desè i Àlex Rins ha abandonat per una caiguda.  

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut