Guardiola, pensatiu, a la banqueta de l'estadi de Manchester durant el partit de dissabte contra el Fulham
Guardiola, pensatiu, a la banqueta de l'estadi de Manchester durant el partit de dissabte contra el Fulham (Reuters)
futbol

Pep Guardiola es rendeix al futbolista català "imparable" de la Premier League

Els "cityzens" van haver de suar per superar el Fulham de l'extrem hospitalenc en la setena jornada

Redacció Esport3Actualitzat

La setena jornada de la Premier League va suposar la cinquena victòria del vigent campió, el Manchester City. A diferència d'altres dies, en què el conjunt de l'Etihad Stadium imposa el seu pes amb autoritat, dissabte va haver de suar de valent per derrotar el Fulham per 3 a 2. El partit també va servir perquè coincidissin dos dels catalans amb més experiència al campionat britànic.

A un cantó, el tècnic Pep Guardiola, i a l'altre, l'extrem Adama Traoré. Al final del matx, l'entrenador del Bages va elogiar les capacitats del davanter de l'Hospitalet de Llobregat, a qui va qualificar d'"imparable":

"És una amenaça increïble, aquest tio. Quan agafa la pilota, oblida-te'n... Va guanyar en carrera el nostre jugador més ràpid, Kyle Walker. És imparable amb espais."

Guardiola, un tarannà diferent

Les càmeres van captar com Guardiola donava consells a Adama sobre la mateixa gespa. El coneix des de l'etapa de l'internacional a la Masia. El de l'Hospitalet va demostrar haver seguit la seva carrera fins a convertir-se, amb 28 anys, en un dels jugadors de banda més desequilibrants:

"Li he dit que ben fet. A Adama el conec de quan jugava al planter del Barcelona. Després crec que se'n va anar al Middlesbrough i després als Wolves, amb Nuno. Després va anar a Barcelona i després va tornar aquí."

Gestos que fan diferent el tarannà de Guardiola. L'habitual en el futbol és incidir en el joc dels teus futbolistes, però el de Santpedor no té manies a fer-ho amb els rivals.

La conversa de dissabte entre Guardiola i Adama, al final del City-Fulham (Reuters)
Anar al contingut