Pepe Mel, en una imatge recent
Pepe Mel, en una imatge recent (Europa Press)
Segona Divisió

Pepe Mel esclata contra els àrbitres: "No hi ha llibertat d'expressió"

El tècnic del Tenerife no ha volgut entrar en polèmiques sobre l'arbitratge del partit per la possibilitat de rebre una sanció per les seves paraules

Redacció Esport3Actualitzat

Malgrat l'aturada de Primera Divisió, el futbol continua a Segona. Aquest cap de setmana ha començat la novena jornada de LaLiga Hypermotion amb un plat fort entre dos equips de primera: Tenerife-Saragossa. I amb polèmica per les declaracions de l'entrenador del Tenerife, Pepe Mel.

El Tenerife guanyava el partit gràcies a un gol inicial d'Aaron Martín. Però en el minut 24, l'àrbitre va expulsar amb vermella directa el jugador del conjunt canari Sergio González. Malgrat això, l'equip de Mel va ser capaç de fer el segon gol després del descans. Però el Saragossa va ser capaç de capgirar el partit i guanyar-lo (2-3) amb tres gols en els minuts finals del partit.


"Aquí no hi ha llibertat d'expressió"

Encara en calent, Pepe Mel, en l'entrevista a peu de camp, no va voler parlar de l'àrbitre, però va deixar molt clara la seva postura sobre la llibertat d'expressió dels jugadors i els entrenadors davant l'estament arbitral al futbol espanyol, també amb un punt irònic.

"Hi ha hagut decisions que ens han perjudicat. Aquí no hi ha llibertat d'expressió i si parlo de l'àrbitre em sancionen. Ha estat un crac"


Mel encara va insistir en la falta de llibertat a l'hora de parlar.

"Que la gent li digui el que vulgui a l'àrbitre, però a mi em sancionaran i després estaré veient el partit a Granada des de la graderia. En aquest país, de llibertat d'expressió, no estem gaire bé"


Orgullós dels seus jugadors

Finalment, l'entrenador madrileny va assegurar que se sentia orgullós del treball dels jugadors. Amb aquest resultat, els canaris continuaran una jornada més a la cua de la classificació de la Segona Divisió.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut