L'onze del Barça amb pantalons blancs (Reuters)

Sorpresa a Manchester: per què el Barça juga amb pantalons blancs?

L'equipació del Barça contra el City ha sorprès tothom i ha fet rememorar els inicis del club
Redacció Esport3 Actualitzat

El Manchester City-Barça ha sorprès des del primer minut. Primer, pel bon inici de les "cityzens", que han anul·lat el Barça a la primera part. Però també perquè les jugadores de Pere Romeu han saltat al camp amb la primera equipació blaugrana però amb pantalons blancs. Més aviat un blanc trencat, crema, tot i que a primer cop d'ull el contrast és evident; una combinació inèdita, almenys aquest segle XXI.

El motiu és la coincidència de color amb les equipacions de l'equip "cityzen": pantalons blau marí en els dos casos. Les altres equipacions del Barça tampoc encaixaven en el reglament --la negra i la verd llima--, perquè no es diferencien prou de la roba blava de les jugadores angleses.

Sorpresa a l'equipació del Barça (EFE)

Així doncs, el Barça ha hagut de buscar una alternativa que ja estava prevista abans de viatjar a Manchester. Es tracta d'una combinació que entra dins de les possibles equipacions del club.

Mapi León amb pantalons blanc trencat (Reuters)

El fet ha sorprès tothom i ha fet regirar l'hemeroteca. I és que en els seus primers anys el Barça jugava amb pantalons blancs. I precisament l'equipació d'aquest any homenatja la primera samarreta blaugrana, dividida en dues parts, una de grana i una de blava. Els pantalons blancs, però, es van aparcar, i ara han reaparegut inesperadament.

Equipació històrica del Barça, amb pantalons blancs 
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut