Els primers seients del Camp Nou s'han col·locat de forma discontinua

Per què els seients del Camp Nou s'estan col·locant de forma discontínua?

A les xarxes molts usuaris es pregunten per la curiosa distribució de les primeres cadires instal·lades a la graderia
Redacció Esport3 Actualitzat

Dimecres es va poder comprovar com el nou Camp Nou ja va agafant color amb la col·locació dels seients. Les primeres cadires que s'han pogut veure són de color vermell i ja van poblant la segona graderia del remodelat estadi. La notícia ha escampat il·lusió entre el barcelonisme, delerós de tornar a casa, però hi ha un aspecte de la instal·lació que ha cridat especialment l'atenció.

L'empresa constructora, la turca Limak, ha començat a posar els primers seients a la zona de lateral, segona graderia. Però ho està fent de forma discontínua, sense seguir la clàssica distribució per fileres. Molts usuaris es preguntaven dimecres perquè deixaven espais desiguals entre seients. Ara un, ara dos, ara quatre... sense cap lògica aparent.

La resposta obeeix al disseny cromàtic de l'interior de l'estadi. El color de les graderies del nou Camp Nou evolucionarà amb un degradat del vermell de la primera graderia, al blau de la tercera. D'aquesta manera, el segon anell serà la zona on es barregin els seients del blau i del grana.

Els seients, elements definitius

A la compareixença de dilluns la vicepresidenta Elena Fort i el director d'operacions de l'Espai Barça, Joan Sentelles, asseguraven que quan el Camp Nou reobri ho farà al 60% de l'aforament. Això sí, van deixar clar que els seients de primera i segona graderia ja seran elements definitius, igual que els lavabos que es posaran a disposició dels espectadors, que en aquesta reobertura seran un màxim de 62.000.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut