Romeu, durant la roda de premsa prèvia a rebre el Hammarby (@FCBfemeni)

Pere Romeu, autoexigent abans del Hammarby: "No estic orgullós d'encaixar alguns gols"

L'entrenador del Barça transmet un missatge de confiança per rebre el Hammarby suec, tot i reconèixer que l'equip està en procés de millora
Redacció Esport3 Actualitzat

Certa sensació d'urgència. És el que es respira al voltant del Barça, abans de rebre aquest dimecres el Hammarby suec (21.00, 3Cat), en la segona jornada de Lliga de Campions. Les blaugranes van caure en la primera jornada contra el Manchester City (2-0) i el tècnic reconeix que l'equip està en fase de millora i consolidació. Al davant, un Hammarby que també va aconseguir el triomf en la primera jornada:

"No estic orgullós d'encaixar alguns gols, però hi som per resoldre i millorar alguns detalls. El nostre objectiu és ser més regulars en el joc. Penso que estem tenint més trams bons que dolents en general. En els moments que no estem bé, ens estan fent gols i això és dur de gestionar. Treballem cada dia perquè això no sigui així i no ens passi factura. Estem en un procés de millora, perquè tinguem més minuts exitosos. Quan l'equip comenci a tenir tranquil·litat de cara a gol en els primers minuts i aprofitem les ocasions que tenim, anirem cap amunt."

Sobre el Hammarby, colíder del grup amb 3 punts, Romeu destaca:

"És un bon equip que ha jugat més partits que nosaltres. Fa un futbol directe en atac. Són fortes a dalt, ataquen en velocitat i arriben amb força gent a l'àrea. I en defensa, a estones ens faran una pressió alta. És un dia per treure la nostra millor versió."

El "fitxatge" de Mapi León

Després de la greu lesió de la temporada passada, Mapi León ha parlat del seu retorn a la competició, tot i que no es considera un fitxatge com a tal:

"Intento relativitzar-ho molt tot. Quan em vaig lesionar, no podia anar a buscar un cafè, perquè anava amb crosses. Estar a fora m'ha donat visió per donar importància a cada cosa en funció del que toca. Tot i que soc una jugadora nerviosa, intento estar tranquil·la dins del camp. Com a veterana, miro d'estar centrada i ajudar les companyes."

León també ha fet una crida a l'afició perquè vingui a animar l'equip: "Els necessitem."

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut