Ten Hag i Xavi abans d'un enfrontament entre Barça i United a l'Europa League

Espòiler o casualitat? La foto de Xavi el dia que el Manchester United destitueix Ten Hag

Mentre no es contracta un entrenador principal, l'exdavanter del Madrid Van Nistelrooy farà d'interí als diables vermells
Redacció Esport3 Actualitzat

Mai havia trobat la velocitat de creuer en els dos anys i mig que Erik ten Hag portava a la banqueta d'Old Trafford, i aquest dilluns ha estat el seu últim dia com a tècnic del Manchester United. El tècnic neerlandès ha pagat amb el seu càrrec la mala classificació de l'equip, catorzè de la Premier League amb 11 punts i 4 derrotes, l'última diumenge al camp del West Ham (2-1).

El comunicat del club posa de relleu els dos trofeus nacionals que ha aixecat Ten Hag, la Copa Carabao el 2023 i la FA Cup el 2024, i anuncia que Ruud van Nistelrooy es farà càrrec de l'equip com a interí. L'etapa de l'exdavanter del Madrid acabarà quan els propietaris nord-americans trobin un entrenador principal.

Sona Xavi, però manté la idea de l'any sabàtic

Un dels noms que més il·lusió faria a l'afició vermella és el de Xavi Hernández, a les llistes de futuribles des de fa setmanes. De fet, a l'estiu ja hauria declinat una primera oferta dels anglesos. El tècnic de Terrassa està sense equip des de la sortida del Barça, al mes de juny, però la seva idea segueix sent fer un any sabàtic.

En aquest context, ha estat molt comentada l'escena domèstica publicada a Instagram per la parella de Xavi, Núria Cunillera, on el fill de tots dos apareix amb la samarreta dels diables vermells. Casualitat o picada d'ullet?

 

Al comtat de Gran Manchester podria coincidir amb Pep Guardiola, que viu la novena temporada al volant de l'altre equip de la ciutat, el Manchester City.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut