BARÇA

Piqué, contra Bartomeu: "Em va mentir a la cara amb un fet molt greu"

El jugador del Barça ha concedit una entrevista en què ha parlat clar d'alguns del temes més polèmics

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué és un futbolista que sempre deixa titulars. El defensa del Barça ha parlat en una extensa entrevista amb el youtuber Jordi Wild i ha parlat de temes polèmics, com la seva relació amb l'expresident Josep Maria Bartomeu, la rivalitat amb l'Espanyol i el seu sentiment cap a la selecció espanyola.

Preguntat per l'etapa amb Josep Maria Bartomeu, Piqué ha explicat quin va ser el pitjor moment que van passar. El defensa barceloní no s'ha mossegat la llengua valorant la seva manera de gestionar el club.

"És una persona amb moltes inseguretats, que vol tenir tothom content i no sap dir que no. No sap afrontar els problemes. Al final no el vèiem mai per la Ciutat Esportiva. Per què m'empipo amb ell? Perquè em menteix a la cara amb el Barçagate. El club contracta uns serveis per criticar jugadors i ens diu a la cara tant al Leo com a mi que ell no en sap res. Li responem que acceptem les explicacions i que esperem que prengui les mesures oportunes. I després m'assabento que sí que ho sabia. Que em mentís a la cara amb un fet tan greu... Almenys dona la cara i demana perdó. Vaig sortir com un imbècil a defensar-lo."

"És compatible ser independentista i jugar amb Espanya"

Un altre dels temes que ha tocat Gerard Piqué és la seva relació amb la selecció espanyola. El jugador del Barça no ha volgut revelar si és independentista, però ha fet una reflexió respecte a això.

"És compatible ser independentista i jugar amb Espanya. Hi ha jugadors que es nacionalitzen per jugar amb Espanya i no senten Espanya. Què és sentir els colors? No et diré si soc independentista o no. El vot és secret i cadascú ha de mantenir la privacitat i que això no et penalitzi la carrera professional. Hi ha molts casos de gent que no ha sentit els colors d'Espanya. Hi ha una competició? Si ets més espanyol pots anar-hi? Sempre ho he vist com una part de la feina. Què prefereix l'aficionat, un jugador que jugui molt bé i li sigui igual el país o un que estimi molt el país i després no rendeixi bé? Quan vam guanyar el Mundial van mirar si érem uns entusiastes?"

Sobre els xiulets que va patir com a jugador de la "roja", ha comentat que li va servir de motivació: "Patia per l'equip perquè no s'ho mereixia. En l'aspecte personal, crec que jugava millor i em motivava. Jo això ho he viscut des de petit."

"Jugar contra l'Espanyol és millor que el sexe"

Com ja ha fet en altres ocasions, Piqué ha parlat sobre l'Espanyol i el que representa per ell jugar el derbi. El defensa no s'ha estalviat tampoc algunes provocacions contra l'equip blanc-i-blau.

"Fa temps que tinc tants diners com el pressupost de l'Espanyol. M'agrada més anar al seu camp que al del Madrid. Me'n vaig alegrar quan van pujar a Primera perquè m'agrada anar allà. M'agrada anar-hi, entrar al terreny de joc i que et xiulin desfigurats. Que rigui i se t'enfadin encara més. No hi ha al món res com això. Diria que és millor que el sexe. Ho gaudeixo molt més que contra el Madrid. És una ràbia continguda, un ressentiment de fa molts anys. Els del Madrid són uns senyorets i uns 'bienquedas'."

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut