Piqué i Busquets, cridats a ajustar-se el cinturó

Les rebaixes salarials de Piqué i Busquets, la cinquena palanca del Barça

Els dos capitans es modificaran novament el sou per ajudar el club a inscriure les noves incorporacions
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça no en tindrà prou amb l'activació de la quarta palanca per inscriure els nous fitxatges i els renovats Sergi Roberto i Dembélé. I és per això que, de manera paral·lela, treballa en operacions de rebaixa salarial que permetin complir amb les normes del fair play financer de la Lliga.

Aquest dimarts, Mateu Alemany i Jordi Cruyff s'han reunit al seu despatx de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb Josep Maria Orobigt i Pep Setvalls, representants de Sergio Busquets. Sobre la taula, una nova adequació salarial del capità blaugrana que podria incloure una extensió del seu contracte fins al 2024, una temporada més del que tenia fins ara. La trobada ha acabat amb molt bones sensacions. De fet, abans de la reunió el mateix Busquets ja havia mostrat la seva voluntat d'ajudar en el que fes falta. Busquets ja va passar ahir pel despatx del director de futbol, que el va posar al dia de la situació.

I més encarrilat està encara el nou contracte de Gerard Piqué. Des del club s'explica que el central català ha volgut ajudar des del primer minut i ha acceptat una reducció dràstica del seu sou que ajudarà de manera substancial a rebaixar la massa salarial i, per tant, a inscriure els nous companys. El nou contracte el continuarà vinculant al club fins al 2024, com ja tenia firmat fins ara.

Tot i treballar a contrarellotge, a les oficines del Barça estan convençuts que Xavi tindrà els nous fitxatges a la seva disposició per al partit de dissabte contra el Rayo Vallecano. Això sí, no s'anunciaran més incorporacions fins que s'hagin concretat aquestes inscripcions. Amb Marcos Alonso, per exemple, ja està tot acordat, però el lateral madrileny haurà d'esperar que el Barça vagi quadrant números.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut