Gerard Piqué i Joan Laporta en l'acte d'investidura del president

Piqué: "Si tens nassos, fitxa el millor central, que serà suplent"

Aquesta va ser la resposta que el defensa va donar al president del Barça, Joan Laporta, quan li va plantejar que era difícil que a la seva edat tingués un rol de titular indiscutible
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Gerard Piqué

Després de la conversa que Xavi va tenir amb Piqué també hi va haver una trobada entre el president del Barça, Joan Laporta, i el central. Així ho va explicar Xavi Torres al programa "Onze", d'Esport3.

Tenint en compte que Piqué té dos anys de contracte i econòmicament és inviable rescindir-l'hi, Laporta va parlar amb el central per recuperar la seva millor versió. Per una banda, el president li va dir que s'havia d'abaixar el sou i el futbolista va respondre que d'acord.

L'altra petició que li va fer Laporta va ser que havia de centrar-se en el futbol, perquè tenia massa fronts oberts, com el conflicte de la Supercopa, l'Andorra i temes personals, entre d'altres. Piqué li va prometre que s'apartarà dels seus negocis i que estarà centrat en el futbol.

Laporta també li va demanar es recuperés físicament i li va fer veure que el rol de titular indiscutible a la seva edat és difícil i ho ha d'assumir ajudant els joves.

Ell li va respondre que seria titular i que, si tenia nassos, que portés el millor central del món, perquè fitxaria un suplent.

"Si teniu nassos, porteu el millor central del món, que serà suplent"

Va sortir el nom de Koundé, per exemple.

Piqué no atura l'activitat tot i tenir vacances

Mentrestant, davant l'enrenou de les darreres informacions sobre Piqué, el club ha difós un vídeo on es veu al central barceloní a plena activitat  Amb l'objectiu de resoldre els seus problemes a l'adductor que arrossega des de finals de temporada.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut