El Chelsea ha completat una campanya irregular (Europa Press)

Pochettino marxa del Chelsea després de menys d'un any al càrrec

Els "blues" hauran de buscar ara el setè tècnic en cinc anys
Redacció Esport3 Actualitzat

El tècnic argentí Mauricio Pochettino ha decidit abandonar el Chelsea de mutu acord amb el club després de menys d'un any a la banqueta. Tot i la classificació del club per a Europa, després d'una segona volta de campionat força bona, l'argentí ha decidit no continuar amb el seu contracte en el club de Stamford Bridge.

"Gràcies a la propietat del Chelsea i a la directiva per l'oportunitat de ser part de la història d'aquest club. El club està ara ben posicionat per fer un pas endavant a la Premier League i a Europa en els pròxims anys", ha expressat Pochettino en un comunicat. 

Els "blues" buscaran ara un nou tècnic per a la temporada 2024-2025, que serà el setè en els últims cinc anys, després de Maurizio Sarri, Frank Lampard dues vegades, Thomas Tuchel i Graham Potter. L'argentí havia estat el quart entrenador des de la marxa de Roman Abramovich, per la seva implicació en la guerra de Rússia, i la compra del club per part d'un consorci nord-americà liderat per Todd Boehly.

El Chelsea ha completat una campanya més que irregular, amb un decebedor sisè lloc a la Premier League que val la classificació per a una competició continental, la Lliga Europa o la Lliga Conferència, en funció del que passi a la final de la Copa d'Anglaterra entre Manchester City i Manchester United.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut