Pogacar no participarà als Jocs de París (EFE)

Pogacar renuncia als Jocs Olímpics de París 2024

L'eslovè no participarà a la cita olímpica adduint cansament, però la seva decisió podria estar provocada per l'absència de la seva parella, la també ciclista Urska Zigart
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Tour de França

L'endemà de guanyar el tercer Tour de França, Tadej Pogacar ha deixat una altra notícia d'impacte: renuncia als Jocs Olímpics de París, pocs dies abans que comencin.

El motiu oficial és el cansament. De fet, l'eslovè també va comunicar que no participaria en la Vuelta a Espanya, per agafar forces de cara al Mundial, que comença el 29 de setembre, en una temporada històrica en què també ha guanyat el Giro. Una decisió vista amb bons ulls pel seu equip, l'UAE Team Emirates.

 

I la seva parella?

D'altres fonts asseguren que la decisió de Pogacar arriba per l'absència de la seva parella, la també ciclista Urska Zigart, de l'equip olímpic eslovè. Zigart és la vigent campiona d'Eslovènia en ruta i contrarellotge i la millor ciclista eslovena segons el rànquing. Pogacar no hauria rebut de bon grat la decisió de la federació ciclista del seu país i hi hauria renunciat com a acte de protesta. Ara serà substituït pel seu company d'equip Domen Novak.

 

 

ARXIVAT A:
Tour de França Jocs Olímpics
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut