Una acció atacant de l'Atlètic de Madrid durant el derbi de Valdebebas (@AtletiFemenino)

Polèmica al derbi de Valdebebas: el madridisme, encès per un penal en contra

La col·legiada Cebollada López va assenyalar una pena màxima a favor de l'Atlètic de Madrid que va frenar la ratxa victoriosa en Lliga de les de Toril
Redacció Esport3 Actualitzat

En les cinc jornades anteriors de la Lliga F havien guanyat tots els partits. La diferència de gols era el factor diferencial per definir la classificació entre el Barça, l'Atlètic i el Reial Madrid. Aquest diumenge, després de la disputa del derbi madrileny (1-1), "colchoneras" i "merengues" veuen com les de Pere Romeu obren un petit forat al capdavant de la taula. A Valdebebas, l'empat no ha caigut gens bé, per culpa de la jugada que va generar el gol de l'Atlètic de Madrid.

A un quart d'hora per al final del partit, les blanques manaven al marcador, gràcies a un gol de Weir. Però en una jugada plena de rebots, dins de l'àrea de la porteria de Misa Rodríguez, la seva companya Tere Abelleira va rebutjar la pilota, amb tanta mala sort que també va impactar lleugerament en la bota de la blanc-i-vermella Gaby García. L'àrbitra alacantina Cebollada López no ho va dubtar i va assenyalar el punt de penal. La noruega Boe Risa, des dels onze metres, va superar Misa i va tancar l'empat.

La Lliga F, sense VAR

El disgust entre la parròquia madridista va ser gran i les crítiques a l'arbitratge es van anar estenent com la pólvora. A la Lliga F no s'utilitza el VAR i jugades com la de Tere Abelleira queden en un dubte indesxifrable. Tot i això, el corrent crític cap a l'estament arbitral comença a ser un calc d'aquell que reben els àrbitres de la Lliga masculina.

La figura de Negreira és un dels recursos fàcils utilitzats a les xarxes socials. Prestaran atenció a partir d'ara els vídeos de Real Madrid TV a les col·legiades que hagin d'arbitrar les de Toril?

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut