Luis de la Fuente durant la roda de premsa prèvia al partit amb Dinamarca
Luis de la Fuente durant la roda de premsa prèvia al partit amb Dinamarca (EFE)
Futbol

Polèmica amb De la Fuente per les rotacions: "És cosa dels clubs, no de la selecció"

El seleccionador espanyol s'ha tornat a mostrar en contra de donar descans als futbolistes en els partits que Espanya disputarà de la Lliga de les Nacions

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola disputa aquest dissabte un duel clau pel lideratge del grup D de la Lliga de les Nacions. El combinat entrenat per Luis de la Fuente s'enfronta a Dinamarca, que lidera la classificació amb sis punts després de dos partits. Els espanyols estan a la segona posició, amb quatre, després de l'empat inicial contra Sèrbia. Precisament, contra els serbis es veuran les cares dimarts que ve. 

En definitiva, dos partits importants per a una Espanya que defensa títol de la Lliga de les Nacions i que necessita ser primera de grup per arribar a la Final Four. En aquest context, es fa difícil creure que Luis de la Fuente faci rotacions contra danesos i serbis. Però, per si de cas, el tècnic s'ha encarregat d'esvair qualsevol dubte. 

"Tots tenen càrrega de partits i intentem donar-los el que necessiten a cada moment. Cal dosificar a tothom, però és molt difícil a la selecció. Aquí només juguen un 3,5% dels minuts d'una temporada, una xifra irrisòria."

"És molt més fàcil dosificar-los durant 60 o 70 partits que durant un al mes. No crec que la responsabilitat de dosificar els jugadors recaigui en la selecció, sinó dels que passen més temps amb els jugadors, que són els clubs."

Anar al contingut