Mbappé, "caçat" a Estocolm
Mbappé, "caçat" a Estocolm
Futbol

Polèmica per l'escapada discotequera de Mbappé durant l'Israel-França

El capità dels "bleus", alliberat de l'aturada de seleccions per fer net d'una sobrecàrrega, és vist de nit a Estocolm

Redacció Esport3Actualitzat

Els joves poden apaivagar el moment convuls que viu la selecció francesa, amb l'impacte de la dimissió d'Antoine Griezmann i el polèmic permís a Kylian Mbappé ressonant fort. Com si fossin conscients d'això, els davanters Nkunku i Barcola van liderar el triomf contra Israel (1-4). Però des de fa un temps el combinat de Deschamps sembla abonat a la inestabilitat, a la mercè de les turbulències que provoca el seu capità.

Mbappé, alliberat de les dates FIFA d'octubre amb l'excusa de fer net d'una sobrecàrrega, i beneficiat pels cinc dies de festa concedits per Ancelotti als no internacionals, ha estat caçat gaudint de l'oci nocturn d'Estocolm. Segons informa Aftonbladet, la nova estrella del Madrid va sopar dijous en un restaurant francès, per després anar a una discoteca de la capital sueca mentre els seus companys disputaven el compromís corresponent a la Lliga de les Nacions.

El futbolista, que va ser fotografiat amb mascareta, va publicar una storie a Instagram felicitant la seva selecció: "Bon partit." Un gest que difícilment calmarà les aigües a França, on part de l'opinió pública es pregunta pel motiu de la seva baixa quan, dies abans de la convocatòria, havia estat titular amb Ancelotti. L'editorial de l'"Onze" d'Esport3 de dijous també va estar dedicat a aquest tema: 

Anar al contingut