Max Verstappen i Lando Norris durant el Gran Premi dels Estats Units
Max Verstappen i Lando Norris durant el Gran Premi dels Estats Units (EFE)
Fórmula 1

Polèmica sanció a Norris en la seva lluita contra Verstappen

La FIA ha sancionat el britànic amb 5 segons per un avançament al neerlandès; doblet de Ferrari en una cursa perfecta de Leclerc i Sainz

Redacció Esport3Actualitzat

La polèmica està servida a la Fórmula 1. La FIA ha estat gran protagonista en el desenllaç del Gran Premi dels Estats Units amb una més que rigorosa sanció a Lando Norris. El britànic ha ofert un gran espectacle juntament amb Max Verstappen després d'unes frenètiques voltes al tram final de la cursa.

Els dos màxims rivals de cara al Mundial han tingut un tens cara a cara pel podi. Verstappen, tercer, veia com Norris s'apropava cada vegada més, fins que s'ha tirat a sobre del neerlandès. El de Red Bull s'ha defensat amb tot i més, però, quan faltaven tres quatre girs per acabar, ha vist com Norris el superava.

Ha estat al final de la recta més llarga del circuit d'Austin. Norris ha anat per l'exterior i Verstappen s'ha passat de frenada, obligant el britànic a marxar per fora de la pista.

Sanció discutida de la FIA

La maniobra ha estat estudiada per la FIA, que ha decidit sancionar Lando Norris amb 5 segons de penalització. El temps s'ha afegit al final de la cursa i ha deixat el britànic per darrere de Max Verstappen, que ha pujat al podi. 


Doblet de Ferrari

Cursa perfecta de Charles Leclerc i Carlos Sainz. Els pilots del "cavallino rampante" han estat molt sòlids en una cursa en què han demostrat un gran ritme. Tots dos s'han vist beneficiats en un primer gir del Gran Premi marcat per la lluita entre Norris i Verstappen. Leclerc s'ha situat primer i Sainz tercer. L'estratègia del madrileny li ha servit per superar Max Verstappen.

Anar al contingut