Nico Laprovittola no ha pogt acabar el partit contra el Baskonia (@FCBbasket)
Bàsquet

Preocupació per Laprovittola: el possible abast de la lesió

L'argentí s'ha lesionat a les acaballes d'un partit que el Barça ha acabat perdent (89-93) contra el Baskonia

Redacció Esport3Actualitzat

Derrota doblement dura per a Barça a la Lliga ACB dos dies després d'haver aconseguit un heroic triomf a Belgrad. L'equip blaugrana ha estat sempre a remolc del Baskonia i, si bé ha competit fins a l'últim sospir, ha claudicat davant un equip basc que ha merescut el triomf (89-93). Però com que diuen que les desgràcies no venen mai soles, la primera derrota de l'equip blaugrana a la Lliga ACB ve acompanyada d'una notícia encara pitjor: Nico Laprovittola ha marxat lesionat i es perdrà els pròxims partits.  

 

El Barça no ha trigat a emetre un diagnòstic de la lesió, tot i que ha aclarit que l'argentí se sotmetrà a més proves aquest dilluns per acabar de confirmar el dictamen inicial: Laprovittola té un esquinç del lligament del genoll dret. Un període aproximat de recuperació per una lesió d'aquestes característiques oscil·la entre les tres i les cinc setmanes de baixa.

La lesió ha arribat als últims minuts del partit amb el Baskonia, quan el Barça buscava remuntar el marcador a la desesperada. L'argentí ha saltat amb Luwawu-Cabarrot buscant una cistella per al Barça i ha fet una mala recepció en caure. Els senyals de dolor han estat molt intensos. Tant, que l'argentí no ha pogut recolzar el peu a terra i ha hagut de ser subjectat per sortir de la pista.   

 

Anar al contingut