Vinícius s'encara amb Le Normand i Koke, en un tram del derbi del passat diumenge
Vinícius s'encara amb Le Normand i Koke, en un tram del derbi del passat diumenge (EFE)
futbol

Prepotència infinita: cacen Vinícius vacil·lant els jugadors de l'Atlètic de Madrid

Koke i Llorente van haver de suportar com el brasiler els refregava el seu palmarès

Redacció Esport3Actualitzat

El derbi madrileny va tenir molts ingredients indigestos. Entre les escenes més antiesportives, la pluja d'objectes des de la graderia dels radicals "colchoneros" que va obligar a aturar el partit i les elevades dosis de prepotència escenificades per Vinícius, acostumat a créixer en l'hostilitat del Metropolitano.

El brasiler va tornar a fer gala de la seva poca companyonia i, entrada la segona part, va enfangar el partit amb guerres dialèctiques que van tenir més d'un jugador com a víctima. I algun aplegapilotes, també.

El primer, el capità blanc-i-vermell, Koke. Les càmeres de Movistar van captar amb nitidesa com el migcampista havia de suportar que el brasiler li refregués el seu palmarès en repetides ocasions: "Jo tinc dues Champions i tu res. Tu n'has perdut dues", cridava, demostrant estar informat. I seguia: "Tu ets dolent i jo bo... per això jugo al Madrid...". Koke, resignat, es lamentava: "Després m'expulsaran a mi...".

Però l'exhibició verbal de Vinícius, que deixa Vitor Roque com un aprenent de prepotent, va continuar amb Llorente: "Necessites ser aquí per jugar". L'internacional no desaprofita l'oportunitat de "fer amics" entre la professió, un mes abans que pugui ser escollit per periodistes de tot el planeta com el nou Pilota d'Or.

 

 

Anar al contingut