Mathias i Paul Pogba en un partit amistós
Mathias i Paul Pogba en un partit amistós
Futbol

Presó provisional per al germà de Paul Pogba

Mathias Pogba, germà de Paul Pogba, formava part, suposadament, del grup de xantatgistes que van demanar 13 milions d'euros a l'internacional francès

Redacció Esport3Actualitzat

El jutge ha decretat presó provisional per a Mathias Pogba, germà del futbolista Paul Pogba, després d'inculpar-lo pel cas del xantatge al migcampista de la Juventus.

Segons va revelar Le Monde, la policia va detenir Mathias, juntament amb tres persones més, en el marc de la investigació oberta a França arran dels "intents d'extorsió" denunciats pel jugador de la Juventus a finals d'agost.

A primera hora de la tarda d'aquest dimecres, el gran dels Pogba va presentar-se voluntàriament a comissaria, on el van posar sota custòdia policial.

Tant el germà del futbolista com els altres detinguts neguen els càrrecs de segrest i xantatge, però sí que reconeixen haver pressionat el futbolista.

Els detinguts al·leguen haver rebut coaccions, amenaces i atacs violents per part d'altres grups no identificats, fins al punt que dos dels imputats, identificats com els germans K., van ser agredits i un d'ells va rebre un tret a la mà a l'agost.

13 milions d'euros de xantatge

El 30 d'agost passat, l'emissora France Info informava d'un nou cas de xantatge al futbol francès, després del protagonitzat per Benzema fa uns anys. Segons aquest mitjà francès, Paul Pogba, jugador de la Juventus, va pagar al març 100.000 euros a uns xantatgistes que n'hi demanaven 13 milions.

Tot hauria començat després que a Pogba el traïssin uns amics d'infància i l'amenacessin uns encaputxats armats que li van reclamar els 13 milions d'euros, com a pagament per antics serveis de "protecció discreta" a la seva família.

Pogba va declarar a la policia que, atemorit, va signar un document que l'obligava a pagar, en un complot en què també estava implicat Mathias Pogba. La Fiscalia va obrir una investigació per intent d'extorsió de banda organitzada que està començant a donar fruits.

Les amenaces públiques de Mathias Pogba

L'afer va saltar a la llum el mes passat, poc després que Mathias Pogba publiqués a les xarxes socials que esbombaria notícies sobre el seu germà i digués que Paul Pogba és una mala persona que, fins i tot, ha recorregut a la bruixeria per aconseguir que Mbappé es lesioni.

Anar al contingut