Primer contacte oficial entre Xavi i Lewandowski a Miami

Acaba el periple del tècnic blaugrana, que amb el visat en regla ja s'ha sumat a l'expedició de la gira. Abans de viatjar a Las Vegas ha pogut saludar el nou crac
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

Xavi Hernández ha aterrat a Miami aquesta matinada de dimecres, procedent de Madrid, i s'ha unit a la gira del seu equip pels EUA. Encara a Miami, des d'on partiran dijous a les 17.00 -- hora catalana -- cap a Las Vegas per disputar el segon partit del "tour", el clàssic del dia 24, el tècnic ha pogut saludar els seus pupils, dedicant una atenció especial a l'últim fitxatge, Robert Lewandowski.

Abraçada i primer intercanvi d'impressions amb el polonès, ara sí, com a nou membre de la plantilla. Han estat pocs minuts però enrere queden les trucades del terrassenc per convèncer l'ariet que enlloc estaria millor que a Barcelona. Ja el té on volia, fitxat i presentat oficialment.

Cinc dies per arribar a Miami

Cal recordar que Xavi no va poder pujar a l'avió amb la resta de l'equip per uns problemes de visat que li impedien l'entrada als EUA. El motiu principal és que, com a jugador de l'Al-Sadd, va viatjar a l'Iran tres vegades, fet que contradiu la llei d'immigració nord-americana. S'esperava que tot quedés solucionat dilluns, però l'entrenador no ha rebut el vistiplau per agafar un vol a Miami fins dimecres. Xavi va decidir tirar pel dret i viatjar a Madrid per anar personalment a l'ambaixada dels Estats Units a la capital espanyola. 

Xavi Hernández no ha pogut dirigir el Barça en el segon partit dels blaugranes durant la pretemporada, el primer duel de la gira a Miami. En el seu lloc ho ha fet Òscar Hernàndez, el seu germà.

 

 

 

ARXIVAT A:
Lewandowski Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut