Primer dia de feina de Szczesny: un company inseparable i presa de contacte amb Iñaki Peña

Així ha estat el primer entrenament del porter polonès a la Ciutat Esportiva després de dos mesos aturat
Redacció Esport3 Actualitzat

Cara nova aquest divendres en la sessió del Barça de cara al partit contra l'Alabès. El porter Wojciech Szczesny ja s'ha entrenat a les ordres de Hansi Flick i ha estat el focus de totes les mirades després de firmar fa dos dies amb el club blaugrana.

I precisament ha aparegut a la gespa acompanyat d'una peça clau en la seva arribada a Barcelona: Robert Lewandowski. Els polonesos del Barça han sortit junts a la sessió d'aquest divendres i tot fa pensar que el 9 blaugrana continuarà sent una peça clau ara en l'adaptació del porter a la plantilla.

Després de la victòria a la Champions contra el Young Boys, el tècnic alemany els havia donat festa fins aquest divendres. I en la tornada a la rutina, ja s'ha pogut veure Szczesny tocant i aturant pilotes. Primer, xerradeta amb Flick. Després, uns tocs amb Iñaki Peña

Ara, el jugador de 34 anys necessita fer una pretemporada pròpia per posar-se en forma després de tres mesos de vacances arran de la seva retirada l'estiu passat. En principi, s'espera que en qüestió de dues o tres setmanes ja estarà a disposició del seu nou entrenador per competir com a titular amb Iñaki Peña i donar una dosi de veterania i experiència a la porteria blaugrana.

De moment, el polonès encara no està inscrit a la Lliga.

Però Szczesny té clar quin és el seu lloc a la feina. Ja li deia al president Laporta en el dia de la firma del contracte. "Aquest és el meu lloc de feina", assenyalant la porteria del nou Spotify Camp Nou. 


Els timings d'Olmo

Qui encara no s'entrena amb el grup però s'espera que ho faci després de l'aturada de la setmana vinent per les seleccions és Dani Olmo. El davanter de Terrassa, que es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta a Girona, ja és a un pas de la recuperació definitiva.

Sens dubte, el seu retorn serà un gran reforç per a Hansi Flick de cara a un calendari molt exigent al mes d'octubre, en què el Barça s'enfrontarà, entre d'altres, al Madrid i el Bayern.

I a començaments de novembre, vindrà el derbi contra l'Espanyol. Les bones actuacions d'Olmo amb la samarreta culer l'han convertit en peça clau en els esquemes del tècnic alemany. 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut