La pinya dels jugadors del Barça un cop certificada la presència a la F4 (@FCBbasket )

El Barça guanya el tercer partit al Zalgiris i es planta a la F4 per la via ràpida (66-77)

L'equip blaugrana fa bons els pronòstics i s'emporten els quarts de final amb un incontestable 3-0 als lituans
Redacció Esport3 Actualitzat

Per la via ràpida. El Barça s'ha convertit aquest dimecres en el primer equip que es classifica per a la final four de Kaunas, i ho ha fet justament a la capital lituana. Després de superar el Zalgiris en els tres primers partits de la sèrie, els dos primers disputats al Palau i el d'aquest dimecres a Lituània, l'equip de Sarunas Jasikevicius ha aprofitat el primer match-ball.

Serà la tercera F4 consecutiva de Saras i la dissetena de la secció. Els jugadors li donen molt de mèrit a l'objectiu assolit. Hi ha consens en afirmar que està sent una de les Eurolligues més competides de la història.

L'equip blaugrana ha dominat el partit de principi a fi, però ha hagut de sobreposar-se a un pavelló de 15.000 espectadors ple a vessar. L'equip blaugrana ja va perdre al Zalgirio Arena en la quarta jornada de l'Eurolliga, però ha arribat a aquest enfrontament en una gran dinàmica, després d'encadenar 7 triomfs seguits entre la Lliga i la competició europea. Mirotic i companyia esperen allargar el bon moment fins al cap de setmana del 19, 20 i 21 de maig, les dates de la F4.

En semifinals el Barça espera el vencedor del duel més calent del bàsquet europeu, el Partizan-Reial Madrid. El directiu Josep Cubells ha reconegut a Esport3 que el club disposarà, almenys, de 1.250 entrades per a la fase final, algunes de les quals ja han posat a la venda.

Segueix el partit en directe:

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut