Márquez i Bagnaia, junts en l'últim podi del GP d'Alemanya
Márquez i Bagnaia, junts en l'últim podi del GP d'Alemanya (Reuters)
motogp

Problemes de convivència a la vista: el bicampió del món critica l'estratègia de Marc Márquez

Polèmica en acabar una qualificació que ha suposat la setena pole d'Aleix Espargaró, amb rècord de Silverstone inclòs. Accidentada cursa esprint

Redacció Esport3Actualitzat

La convivència entre l'actual bicampió del món, Pecco Bagnaia, i Marc Márquez pot no ser tan plàcida com es pensava. Els dos pilots compartiran box a Ducati el curs vinent, però si volen sumar en lloc de restar hauran de llimar alguna aspresa. Aquest dissabte, l'italià ha qualificat de "ridícula" l'estratègia d'anar a rebuf de les altres rodes durant les qualificacions. Una solució, viscuda novament al Gran Premi de la Gran Bretanya, que pilots com el cerverí utilitzen per rebaixar diferències amb les motos més ràpides:

"Som els més ràpids del món, no ho entenc. És ridícul."

En aquest vídeo s'observa com el tro de Cervera intenta atrapar l'estela d'un Bagnaia impossible de seguir:

Veure pilots esperant roda a la pista indigna el torinès, però no ho diu pel propietari del millor temps, Aleix Espargaró. Setena pole de l'any per al de Granollers, amb rècord del circuit de Silverstone inclòs: 1:57.30. El d'Aprilia s'apunta una nova volta ràpida, que ha fet com a ell li agrada, rodant ben sol. Bagnaia l'aplaudeix.

Accidentada cursa esprint 

Més tard, la cursa esprint ha deparat la victòria de Bastianini, seguit de Martín i del "poleman" Espargaró. Tant Marc Márquez com el company del guanyador a Ducati, Bagnaia, han anat per terra i no han pogut sumar. Al Mundial "Martinator" s'acosta a un punt de l'italià.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut