El Camp Nou acollirà finalment tant jugadors del Barça com de l'Espanyol (FCB)

El Barça rectifica i deixarà entrar seguidors periquitos, però en una zona segregada

El club blaugrana començarà a aplicar el nou protocol dels partits considerats d'alt risc en el derbi del 31 de desembre
Redacció Esport3 Actualitzat

Barça i Espanyol acomiadaran el 2022 enfrontant-se a l'Spotify Camp Nou en un partit que es disputarà en un horari poc habitual, les dues del migdia, l'últim dia de l'any. Tampoc era gaire habitual trobar-se, a l'hora de comprar una localitat per al derbi, amb un avís que ho prohibia als seguidors de l'Espanyol.

Hores després de la publicació de l'avís, el Barça ha rectificat eliminant el missatge. El club blaugrana sí que deixarà, finalment, entrar als seguidors periquitos, però situats en una zona específica, separada del públic local, en aplicació del nou protocol dels partits considerats d'alt risc. Tradicionalment, el vedat dedicat a l'afició rival està ubicat a la tercera graderia del gol sud.

L'avís a la web del Barça prohibint comprar localitats a seguidors periquitos ja s'ha retirat

Una mesura addicional: prohibit vestir de l'Espanyol a la zona de públic local

El Barça, a més, va un pas enllà i afegeix una mesura addicional: la prohibició d'accedir al Camp Nou amb la vestimenta del rival si no es té una localitat per a la zona segregada.

Aquesta mena de restriccions ja es mantenien en partits internacionals, com les visites recents de l'Inter o el Bayern de Munic. Són mesures que s'apliquen arran de la situació que es va produir la temporada passada, en partit de l'Europa League, quan hi va haver gairebé més aficionats de l'Eintracht de Frankfurt que del Barça al Camp Nou.

També s'han aplicat al Palau Blaugrana en partits de bàsquet, fet que va crear una certa polèmica quan aficionats del Partizan ja havien viatjat a Barcelona i el Barça els va tornar els diners de les localitats.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut