EN DIRECTE | El Barça s'acomiada de la Champions a la República Txeca (Reuters)
Champions

Derrota perillosa del Barça contra l'Inter de Milà (1-0)

Els de Xavi han encaixat un gol en el temps afegit del primer temps de Çalhanoglu, però també han vist com els anul·lava un gol a Pedri i han reclamat un penal no assenyalat per mans de Dumfries

Laura Brugués SalóActualitzat

Cinc canvis a l'onze titular del Barça respecte al partit a Mallorca, amb les novetats de Sergi Roberto, Marcos Alonso, Eric Garcia, Pedri i Raphinha. A l'Inter, Lautaro ha entrat finalment a l'equip inicial.

Abans de l'inici del partit, s'ha fet un minut de silenci en record de les víctimes de la tragèdia a l'estadi Kanjuruhan d'Indonèsia.

El Barça ha tingut el domini de la pilota els primers 25 minuts, però no ha generat cap ocasió. L'Inter, en canvi, ja ha fet un avís als 7 minuts de joc, amb un xut de Çalhanoglu, que ha refusat Ter Stegen amb la punta dels dits. Passat el primer quart, l'Inter ha reclamat penal per mans d'Eric Garcia, però la jugada ha quedat invalidada per un fora de joc previ de Lautaro, que ha determinat l'àrbitre després de consultar-ho amb el VAR. Poc després, l'Inter ha vist com li anul·laven un gol a Correa, per fora de joc.

Dembélé ha malbaratat una gran jugada de Pedri, ja que el francès ha resolt malament l'acció i ha enviat la pilota al lateral de la xarxa. Al temps afegit de la primera part, Çalhanoglu ha transformat l'1-0 amb un xut des de la frontal, impossible per a Ter Stegen.

En els primers minuts de la represa Christensen s'ha fet mal al turmell i ha marxat lesionat. En el seu lloc ha entrat Piqué.

La primera ocasió del Barça ha arribat al minut 61, amb un xut de Dembélé al pal. Poc després el Barça ha vist com li anul·laven un gol de Pedri per unes mans prèvies d'Ansu Fati a la centrada de Dembélé, segons ha determinat l'àrbitre. Xavi Hernández ha vist targeta groga per protestar.

Al temps afegit, el Barça ha reclamat un penal clar de Dumfries per mans dins l'àrea, que l'àrbitre no ha considerat després de revisar-ho al VAR. L'1-0 ja no s'ha mogut i el Barça ha encadenat la segona derrota a la fase de grups, que el deixa tercer amb només 3 punts.