El Barça ha passat per sobre del Hoffenheim (FC Barcelona)
Futbol

El Barça esborra el Hoffenheim (4-0) i s'acosta als quarts de final de la Champions

Jennifer Hermoso, Alexia Putellas (2) i Marta Torrejón han transformat quatre de la trentena d'ocasions que han tingut, mentre l'equip alemany s'ha mostrat del tot inoperant

Imma PedemonteActualitzat

El Barça femení continua en ratxa, primera de grup,  i s'acosta als quarts de final de la Champions. S'ha desfet del Hoffenheim alemany, a qui no s'havia enfrontat mai, amb solidesa i seguretat. Fent , cvom sempre, un gran futbol, i ben efectiu.  El primer gol blaugrana ha arribat molt aviat, en el minut 5, a pilota aturada. Martens ha tret una falta i ha centrat al cap de Jennifer Hermoso, que ha superat la portera Tufekovic.  Segon gol d'Hermoso en Champions.  En el minut 18, ha arribat el 2 a 0. Totalment increïble. Falta que ha xutat Alexia Putellas amb l'esquerre i que ha entrat per tot l'escaire, deixant la portera petrificada. Una portera, l'alemanya, que ha comès un error garrafal en el minut 33 que ha suposat el 3 a 0.  Un altre cop Alexia Putellas en acció- un xut absolutament parable- , i la pilota s'ha acabat colant, de manera inexplicable, dins la porteria , entre les cames de Tufekovic.

Només començar el segon temps, Aitana Bonmatí ha tornat a amenaçar el Hoffenheim, però entre una defensa i el pal han evitat el 4 a 0. Les alemanyes, que han intentat jugar de tu a tu amb el Barça, ho han acabat pagant car. El 4 a 0 ha estat obra de Marta Torrejón, avançada de la seva línia defensiva, que ha aprofitat perfectament una bona assistència d'Alexia Putellas en el minut 74.

Les vigents campiones d'Europa no han perdonat, han tingut més pilota...i més gol. 72 per cent de possessió blaugrana i més d'una trentena d'ocasions per marcar...per cap del Hoffenheim. Sandra Paños ha tingut un partit més que plàcid.