Leo Messi, en un dels primers partits amb el Barça (FCB)

Quan Tebas volia que Messi no pogués jugar amb el Barça

Laporta ha recordat aquest dimarts uns fets que van passar el 2005 amb l'ara president de la Lliga com a protagonista
Redacció Esport3 Actualitzat

El president del Barça, Joan Laporta, ha estat molt dur aquest dimarts amb el president de la Lliga, Javier Tebas. En relació amb el cas Negreira, el dirigent blaugrana ha afirmat que Tebas s'ha tret la careta: "És un antibarcelonista". En els seus arguments, ha cridat l'atenció el recordatorid'uns fets que van passar el 2005, amb Messi com a protagonista indirecte. "El 2005, estant a l'Alabès, Tebas ja va fer una denúncia perquè no volia que Messi jugués al Barça", ha comentat. 

L'obsessió de Tebas amb Messi

Els fets es remunten a la temporada 2005/06. Tebas exercia com advocat de l'Alabès i volia evitar com fos que Messi jugués amb el Barça. Segons ell, la llicència juvenil de Messi era "un frau de llei". L'octubre del 2005, quan va jugar els primers minuts de la temporada a la Lliga contra el Saragossa, Tebas va denunciar immediatament l'alineació indeguda de l'argentí. Curiosament, ni el mateix Saragossa va presentar denúncia. Sí que ho va fer també el Deportivo de la Corunya, que era el següent rival del Barça.

En el següent vídeo es poden veure i escoltar les posicions de tots els protagonistes dels fets.

El cas va ser un bon maldecap per al Barça, però finalment va quedar en no res. El Comitè de Competició de la federació espanyola va desestimar les denúncies de l'Alabès i del Deportivo, i va donar la raó al club blaugrana. Messi havia obtingut la nacionalitat espanyola uns dies abans i podia jugar d'acord amb la normativa.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut