El fenomen Ferran Jutglà (Club Brugge KV)

Quant cobrarà el Barça de la futura venda de Ferran Jutglà? La Lazio va forta

Creix l'interès romà pel davanter osonenc, però el Burges no té pressa per vendre'l... i menys pels 5 milions de què es parla
Redacció Esport3 Actualitzat

El Bruges el va fitxar fa mig any per 5 milions d'euros quan, després d'una bona temporada a cavall entre el Barça B i el primer equip, Ferran Jutglà va assolir un valor de 3. Ara que a Bèlgica s'ha revaloritzat fins als 14 milions, el seu club no té cap pressa per vendre una de les grans sensacions del futbol europeu en aquesta primera meitat de curs.

Ha marcat 10 gols i ha repartit 4 assistències, però, més enllà dels números, ha deixat sensacions de davanter incisiu i en progressió, capaç de canviar el signe d'un equip dòcil fins a portar-lo als vuitens de la Champions. Les últimes setmanes, però, han estat tèrboles a Flandes. La destitució del tècnic miracle Carl Hoefkens, que congeniava divinament amb Jutglà, ha debilitat el rol de l'osonenc, suplent les darreres jornades.

En context de fons, l'interès mostrat per la Lazio, que busca un recanvi de futur pel veterà capità Ciro Immobile, que ha estat ben rebut a les oficines del Bruges. Tot i això, l'estratègia que està seguint el club és la paciència. El mercat d'hivern no es tanca fins d'aquí 10 dies. No hi ha pressa per vendre'l... i menys pels 5 milions dels quals s'ha parlat.

El Barça, atent

El FC Barcelona segueix amb atenció l'operació que pot portar Jutglà a la capital italiana per si pot ajudar a una economia del club que ha agafat aire amb les marxes de Piqué i Memphis. El club blaugrana es va reservar un 10% de plusvàlua d'una futura venda de "Jutgol", de manera que ingressaria uns 500.000 euros si el fitxatge s'acabés tancant per 10 milions.

El Bruges vol repetir la fórmula i busca el nou Jutglà a la Masia

Augmenta el soroll dels rumors d'aquesta possible sortida a la Serie A, i el Bruges ja pensa en el seu substitut. A l'equip belga li agradaria repetir la fórmula de l'estiu passat i, segons Relevo, s'ha fixat en Victor Barberà, davanter del planter del Barça que acaba contracte el juny vinent que i podria arribar lliure.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut