"Què acaba de fer?": així relata Kika Nazareth la seva arribada al Barça

La portuguesa se sent fascinada amb les noves companyes: "Cada dia em sorprenen". En una entrevista a TV3, detalla la conversa amb Aitana en l'última final de Champions
Àlex Castells Actualitzat

"Seria, probablement, el dia més feliç de la meva vida". Així imagina Kika Nazareth com podria ser la pròxima final de la Champions. Es disputarà a l'estadi José Alvalade de Lisboa, ben a prop d'on ella va néixer fa 21 anys. Des que va aterrar al Johan Cruyff, la futbolista lisboeta viu en un núvol.

Mesos enrere, a San Mamés, ja va ser testimoni de l'exhibició del Barça contra el Lió. Ella hi era com a comentarista de televisió. Va quedar meravellada amb el joc blaugrana i, especialment, amb l'aportació d'Aitana. Sempre n'ha estat una gran admiradora. Durant les celebracions, fins i tot van compartir alguna confessió a cau d'orella.

@arenapt Kika Nazareth e Aitana Bonmatí. (via Instagram/Samanthajademiller) #Kika #KikaNazareth #Aitana #Bonmati #AitanaBonmati #Barcelona #Benfica #Championsleague ? Another Love - ???

 

"Primer la vaig felicitar. Després li vaig preguntar si es quedaria. Ella em va dir que no ho sabia, o no podia dir res. Ella em va preguntar: "Vindràs?" Jo tampoc no ho sabia. Totes dues flipàvem!"

Dies més tard es confirmaria el seu fitxatge per al Barça. I no trigaria gaire a descobrir la qualitat de les seves noves companyes. Al Gamper, Alèxia va marcar un golàs des del mig del camp. Ella es va endur les mans al camp. No s'ho podia creure.

"Em pensava que només mirava, no pas que jugava. Jo em vaig quedar parada. "Què acaba de fer?". I l'Alèxia em va dir: "Vine". Em va dir que has de tenir molta confiança. Però, en realitat, cada dia em sorprenen."

 

 

Mig milió de traspàs

L'aterratge de Kika Nazareth al Johan Cruyff no ha estat fàcil. Admet que està en procés d'adaptació. L'avala la seva versatilitat, amb possibilitat de jugar en qualsevol posició d'atac, però encara no ha tingut tantes oportunitats. "Jo ho vull tenir tot per a ahir", reconeix una jugadora per la qual el Barça va pagar un traspàs al Benfica de prop de mig milió d'euros.

"Soc adulta, però també soc una noia de 21 anys. Tinc pressió, sí. Però cada cop menys, perquè totes m'ajuden. L'Alèxia ja em va dir que parlem el mateix "idioma", el futbolístic. Si elles confien en mi, jo també hi he de confiar. Aquesta pressió, sortirà del meu cap!"

"Soc molt exigent. A vegades, és bo. Però no sempre. I em quedo trista. Després me'n vaig a casa i em quedo sola. Sembla que tot estigui malament."

Kika no ha necessitat gaire temps per ficar-se l'afició del Barça a la butxaca. És de les més aclamades al final de cada partit. Ha tingut una bona connexió amb el Johan Cruyff. "Una firma, una salutació... La comunicació amb l'aficionat és important", subratlla.

Kika Nazareth en un moment de l'entrevista amb TV3
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut