Deco i Joao Felix parlant el dia de la presentacio del portuguès

Què és la clàusula Deco i com condiciona el futur dels jugadors del Barça

El director esportiu del Barça posa condicions a les ofertes d'alguns jugadors blaugrana
Ramon Salmurri Actualitzat

Deco es caracteritza, a l'hora de negociar i fer els contractes, pel fet d'anar molt de cara, diuen. I després de l'experiència dels últims mercats i tots els problemes per inscriure jugadors, el director esportiu és més clar amb els jugadors i explica sempre la situació tal com és. Per a aquest mercat ha decidit incloure una clàusula per protegir-se de cara al fair play.

És el que en diem la clàusula Deco. Una clàusula que el portuguès ha inclòs en els contractes de certs jugadors. Un és el de renovació de Sergi Roberto.

El capità del Barça ha rebut fa uns dies l'última oferta de renovació, amb una millora econòmica respecte a aquest any. Des d'aquest punt de vista, l'oferta satisfà el jugador, però inclou aquesta clàusula.

Segons aquesta clàusula, si el 12 d'agost el Barça encara no té espai salarial, o hi ha altres prioritats, el contracte es pot dissoldre sense cap conseqüència legal ni jurídica.

 

Aquesta clàusula ha alterat una negociació gairebé enllestida. El jugador ara no ho té tan clar. Té ofertes d'altres lligues, de l'Aràbia per exemple, però la seva prioritat segueix sent el Barça.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut