Jocs Olímpics

Queralt Castellet: "Tinc ganes de celebrar la medalla amb els meus"

La rider vallesana ha arribat aquest dimecres a Madrid, penúltima parada del llarg viatge de la medallista olímpica, que divendres arriba a Catalunya

Redacció Esport3Actualitzat

Tot just fa una setmana que va fer història, guanyant la primera medalla olímpica d'una esportista catalana en uns Jocs d'hivern, però encara no ha tingut temps de pair l'èxit. Queralt Castellet va sortir de la Xina dos dies després, per anar-se'n als Estats Units. Aquest dimecres, la seva família l'esperava a l'aeroport de Madrid, on es quedarà uns dies abans de poder descansar a casa.

Queralt Castellet: 'Tinc ganes de celebrar la medalla amb els meus'
La rider de Sabadell va fer història la setmana passada (Reuters)

La rider sabadellenca ha viscut en un núvol des de dijous passat. Castellet duu, orgullosa, la medalla penjada al coll, amb ganes de seguir la celebració.

"Portar la medalla és tocar de peus a terra i entendre, realment, el que he aconseguit i la feina que he estat fent. És una part molt important per seguir treballant. Els èxits s'han de disfrutar i celebrar, forma part de la motivació de tot el que fem."

Castellet no es planteja, encara, la seva possible participació en uns sisens Jocs Olímpics, però mentre segueixi millorant, la seva presència a Milà-Cortina d'Ampezzo, l'any 2026, està pràcticament garantida.

"Estic aprenent cada dia i millorant, i això ho estic disfrutant moltíssim. Mentre vegi que segueixo aprenent, no ho deixaré."

 

ARXIVAT A:
Queralt Castellet
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut