Mykhailo Mudryk en un partit amb el Xakhtar Donetsk (Reuters)
Futbol

Qui és Mykhailo Mudryk, el jugador per qui el Chelsea ha pagat 70 milions?

Els "blues" s'han avançat a l'Arsenal i s'han endut la perla ucraïnesa del Xakhtar Donetsk

Redacció Esport3Actualitzat

Datro Fofana, Andrey Santos, Benoit Badiashile i Joao Félix. Fins a quatre cares noves s'han incorporat ja aquesta primera quinzena de gener al Chelsea per un total de 73,5 milions d'euros, i tot apunta que encara arribaran més jugadors a la disciplina dels "blues".

La directiva del club anglès s'ha reunit a Polònia amb els seus homòlegs del Xakhtar Donetsk i han tancat un acord per Mykhailo Mudryk. Els anglesos pagaran 70 milions fixos més 30 en variables per endur-se'l.

 

 

Qui és aquest jove jugador?

Mykhailo Mudryk és la gran joia del Xakhtar. El club ucraïnès, que juga conjunturalment a Kíiv pel conflicte a la regió del Donbass, ha catalogat el jugador com un veritable crac.

El futbolista ucraïnès, de 22 anys, juga d'extrem esquerre i aquesta temporada ha marcat 7 gols i ha repartit 7 assistències en els 12 partits que ha disputat amb el Xakhtar, l'equip on s'ha format des de les categories inferiors.

L'extrem del Xakhtar viatjarà a Londres per sotmetre's a les proves mèdiques abans de firmar el seu nou contracte fins al 2030.

Anar al contingut