Masip, Bojan, Yuste, Xavi, Laporta, Deco, Soler i Alexanko, l'equip de Deco (EFE)
Barça

Qui és qui en el nou organigrama de Deco

S'hi afegeix Bojan Krkic, com a coordinador. "Ens ajudarà en el seguiment dels cedits i dels jugadors joves", ha explicat Deco

Redacció Esport3Actualitzat

Nou cap i noves funcions. Deco ha agafat les regnes de l'àrea de futbol del Barça i ha reforçat l'estructura amb un altre exfutbolista, Bojan Krkic. El seu càrrec serà el del coordinador. Amb el de Linyola, el portuguès pretén solucionar una mancança habitual al club.

"Ho fan els grans clubs d'Europa. Nosaltres hem fallat molt. No hem fet un seguiment real dels jugadors cedits. El míster i el seu staff no tenen temps. Però la figura de Bojan va més enllà. També ens ajudarà al seguiment dels jugadors joves. Els hem de cuidar i donar-los tranquil·litat."

Bojan és la principal incorporació a l'àrea de futbol. I formarà part, també, de la comissió esportiva, juntament amb Joan Laporta, el vicepresident Rafa Yuste, el directiu Joan Soler, Enric Masip i el propi Deco.

 

Joan Soler veu reforçada així la seva posició. És el directiu responsable del futbol base, però des d'aquest estiu s'ha involucrat molt més en la gestió esportiva del primer equip, com a mà dreta de Deco. Alexanko també seguirà al capdavant de la gestió del futbol formatiu.

En l'organigrama, també es mantenen amb les mateixes funcions Paulo Araujo, com a responsable del departament d'scouting, i Franc Carbó, com a director de gestió.

Anar al contingut