Gavi agraeix el suport de l'afició del Barça en el seu retorn (Europa Press)
Barça

Qui es va quedar la samarreta de Gavi?

Intercanvi de samarretes amb accent andalús en acabar el partit entre el Barça i el Sevilla

Redacció Esport3Actualitzat

Va ser el moment del partit. Pell de gallina a Montjuïc amb el retorn de Gavi gairebé un any després de la lesió. Un dia d'aquells que deixen petjada i que segur que Gavi no hauria volgut que acabés. Emoció a flor de pell, instantànies inesborrables com la de Pedri cedint-li el braçalet de capità i agraïment a l'afició en acabar amb la mà al cor.

Després de tots aquests sentiments viscuts, queda el record. I d'aquest partit se n'endurà un record especial un jugador de l'equip rival. Gavi va anar al vestidor del Sevilla en acabar el partit i va intercanviar la samarreta amb Jesús Navas, paisà del jugador del Barça.

Amb 38 anys, pot ser la seva visita de l'andalús com a jugador a Barcelona, i Gavi va tenir aquest detall amb el veterà futbolista nascut també a Los Palacios y Villafranca. Amics i veïns compartint una nit especial.

Una localitat a una mitja hora de Sevilla que ha donat dues figures del futbol tot i que de generacions diferents. Quan Navas va debutar a Primera Divisió la temporada 2002-03, Gavi no havia nascut. El jugador del Barça és del 5 d'agost del 2004.

Reconeixement del futbolista blaugrana a un dels jugadors insígnia de la Lliga espanyola, i amic, per arrodonir una nit plena d'emocions.

Gavi rep l'escalf dels seus companys en acabar el partit (Reuters)
Anar al contingut